articol_lansare_tao_website

Bine ati venit in noul univers online Tao!

octombrie 6, 2013 9:50 pm

Va invitam sa pasiti in noul univers online Tao. Va intampinam cu un website nou performant, cu un design atractiv care va pune la dispozitie informatii delicioase despre restaurantul chinezesc Tao.
Noul website realizat de agentia WebEfektiv surprinde cele mai importante elemente din locatia noastra astfel ca, navigand prin paginile online veti putea fi cu un pas mai aproape de preparatele chinezesti delicioase pe care le pregatim zi de zi. Cum este posibil? Raspunsul este: cu profesionalism.

Cu ajutorul fotografiilor profesioniste de locatie aveti posibilitatea sa stabiliti primul contact cu atmosfera restaurantului Tao. Mai mult decat atat, fotografiile de produs efectuate preparatelor culinare din meniu redau fidel calitatea si prospetimea din bucataria noastra.

Ne dorim sa fim aproape de fiecare pasionat al bucatariei chinezesti asadar va invitam in lumea virtuala Tao care inseamna mai mult decat un simplu website: este un cadru primitor pentru utilizatori unde informatiile si imginea restaurantului nostru raman intodeauna proaspete!

Va prezentam imagini de la locatia noastra, informatii cu privire la activitatea noastra, preparate culinare si posibilitatea de livrare la domiciliu, pentru a ne asigura ca accesul dumneavoastra in lumea Tao este facil ori de cate ori doriti.

Echipa Tao.